www.cep.si

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

FB and Twitter profil Twitter Profile Photo 400x400Strateški forum Bled se je uveljavil kot eno najpomembnejših letnih srečanj politikov, gospodarstvenikov in akademikov v regiji ter širše in s tem postal viden tradicionalni dogodek s prepoznavno znamko in mednarodno veljavo. Iz regionalne platforme je prerasel v globalni forum in v zadnjih letih uspel pritegniti odločevalce iz več kot 50 držav sveta, ki sodelujejo na številnih panelih na temo mednarodnega gospodarstva in zunanje politike.

Letošnji, 12. Strateški forum Bled, ki ga organizirata Ministrstvo za zunanje zadeve in Center za evropsko prihodnost, bo potekal pod naslovom Nova realnost (New Reality) 4. in 5. septembra.

Tudi v letošnjem letu smo veseli, da lahko ponudimo priložnost mladim, ki bi želeli biti del priprav in izvedbe te uspešne zgodbe. Delo prostovoljcev je zelo raznoliko, sega od bolj vsebinskih, PR in protokolarnih nalog, do bolj tehničnih, sprejema udeležencev na letališču, dela na akreditacijah, usmerjanje udeležencev v dvorane, pomoči pri bilateralnih srečanjih, tehnične in logistične pomoči v dvoranah, sodelovanja s partnerskimi organizacijami itd. Vsekakor pa bo prostovoljcem omogočeno poslušanje katerega izmed panelov, delo pa je odlična iztočnica za spoznanje zanimivih ljudi iz različnih sektorjev in organizacij.

Za vse prostovoljce bosta organizirana prehrana in prevoz z Ministrstva za zunanje zadeve do lokacije konference na Bledu. Delo prostovoljcev bo večinoma potekalo 4. in 5. septembra, nekaj prostovoljcev bomo potrebovali že v času priprav na forum. Predpriprave bodo vključevale nekaj koordinacijskih sestankov ter izobraževanj.

V kolikor vas prostovoljno delo na Strateškem forumu Bled zanima, vas vabimo, da se prijavite preko obrazca.

Prijave pričakujemo najpozneje do 25. junija 2017.

Na najdete tudi koncept BSF 2017.

Contact Information

Centre for European Perspective
Grajska cesta 1
1234 Loka pri Mengšu, Slovenia
Tel:+38615608600
Fax: +38615608601

Facebook page Follow me